Zo bieden wij jou de beste zorg

Kwaliteit en continuïteit

Zorgbureau Nederland B.V. is een gecontracteerd zorgbedrijf. Dat betekent dat we aan alle voorwaarden voldoen om zorg van kwaliteit te leveren. En dat gaat verder dan de zorg geven die je nodig hebt. Denk aan op tijd komen, doen wat we beloven en pas naar huis gaan als alles goed is georganiseerd. Daar staan en gaan we voor. Samen met jou.

Snelle dienstverlening

Behalve dat het soms noodzakelijk is om snel te starten met de zorg, is het ook prettig om snel de juiste hulp te ontvangen. Bij spoedmeldingen vanuit bestaande cli├źnten zijn we dan ook binnen een half uur aanwezig. Alles om jou zo snel mogelijk te ontzorgen.

Persoonlijke aandacht

Gezien en gehoord worden. Persoonlijke aandacht. Betrokkenheid. Dat vinden we belangrijk in onze dienstverlening. Het is van positieve invloed op hoe jij je voelt en bevordert een prettige samenwerking tussen jou en onze professionals. Een persoonlijke klik is dan ook van belang; jij bepaalt wie van ons bij jou over de vloer komt. Bovendien zijn we flexibel in onze tijd, zodat je altijd de persoonlijke zorg krijgt die je nodig hebt.

Ondersteuning bij aanvragen indicaties

Wanneer jij of iemand in jouw naaste omgeving zorg nodig heeft, moet er eerst vastgesteld worden om welke zorg het gaat en wat de omvang van de zorg gaat zijn. Dit wordt beschreven in een zorgindicatie die naar de zorgverzekeraar gaat. Al voor de goedkeuring van de verzekeraar kunnen we de zorg opstarten. Waar nodig helpen we bij het doen van de indicatie-aanvraag.