Over ons

Over ons, Zorgbureau Nederland B.V.

Zorg is altijd persoonlijk

Er is weinig wat zo persoonlijk is als zorg. Je bent in zekere mate kwetsbaar en het vraagt om moed om je over te geven aan de hulp van een ander. Iemand die je nog niet kent, maar die wel bij je over de vloer komt. Of misschien niet bij jezelf, maar bij je vader, kind of vriendin. Daar wil je alleen een deskundige en prettige zorgprofessional voor inschakelen.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je zorg aan huis nodig? Verzorging, verpleging, begeleiding of Huishoudelijke hulp? En ben je op zoek naar een betrouwbare partij die voor jou de juiste zorg realiseert? Of heb je nog vragen na het lezen van onze website?

Laat jouw gegevens achter via het contactformulier en we nemen contact met je op.

Over onze zorgmissie

Zorgbureau Nederland B.V. bestaat uit professionele en gecertificeerde zorgverleners. We werken samen als collega’s, maar bovenal met jou. Omdat we willen dat iedereen, in elke leeftijdscategorie, in elke fase van zijn of haar leven en onder alle omstandigheden, een zo prettig mogelijk leven leeft. Waardevol, van betekenis en vooral menswaardig. Dat verdient iedereen.

Hoe we dat bereiken

Wat ons betreft is er maar één manier om dat te bereiken. Namelijk door onszelf constant af te vragen of onze zorg nog steeds voldoet aan de waarden die we belangrijk vinden:

Vaste gezichten | Kleine teams | Persoonlijke aandacht| Betrouwbaarheid | Zonder tijdsdruk

Dat betekent dat we goed luisteren naar jou als cliënt. Hoe vind je dat het gaat? Wat gaat er al goed en wat kan er beter? Dat vraagt om een kritische blik naar onszelf en een constante flexibiliteit om bij te sturen en mee te bewegen waar nodig. Want alleen zo lukt het om onszelf te houden aan de beloften die we jou doen. Daar besteden we veel zorg en aandacht aan.

Dat betekent in de praktijk…

• Dat je daadwerkelijk steeds dezelfde zorgprofessional(s) bij jou thuis krijgt.
• Dat we werken met kleine teams, met korte lijntjes en van elkaar weten wat er speelt.
• Dat we met oprechte aandacht luisteren, jou écht zien en aansluiten bij wat je nodig hebt.
• Dat we doen wat we zeggen, bijvoorbeeld door altijd op tijd bij jou aanwezig te zijn.
• Dat we de tijd voor je nemen. Niet met de ogen op de klok, maar met oog voor jou.

En dat doen we ook voor onze zorgprofessionals. Want als wij goed zorgen voor onze mensen, kunnen zij hetzelfde doen voor jou. Dát is zorgen voor elkaar.

Wie wij zijn?

Laten we voorop stellen dat we samen als zorgprofessionals onze zorg vormgeven. Zonder onze verpleegkundigen, verzorgers IG en helpenden is er geen Zorgbureau Nederland B.V. Zij zijn het die zich elke dag hard maken voor jouw zorg.

Natuurlijk is het ook fijn voor jou om een beeld te krijgen van ons zorgbureau. Een gezicht maakt het persoonlijk en net iets makkelijker om contact op te nemen. Daarom stel ik mij – als oprichter van Zorgbureau Nederland B.V. – kort aan je voor.

Over Saif – het gezicht achter jouw zorgaanbieder
Ik ben Saif en sinds een aantal jaren eigenaar van dit prachtige zorgbureau. De reden voor het starten van dit zorgbedrijf is er één van persoonlijke aard. Jaren geleden werd mijn vader – en grootste held – ernstig ziek. Omdat het lastig bleek om voor hem de juiste zorg te krijgen, nam ik de verzorging lange tijd voor mijn rekening.
Totdat het moment aanbrak dat ook dit niet meer haalbaar was. Een periode van veel zelf uitzoeken en regelen volgde. Hulp was moeilijk te vinden, de juiste wegen lastig te bewandelen. Dikwijls bedacht ik mij dat dit makkelijker kon. Makkelijker moest. Omdat zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Gecontracteerd zorgbedrijf en toekomstige woonlocatie
Met veel toewijding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb ik dit professionele zorgbureau opgericht. Inmiddels zijn we een gecontracteerd zorgbedrijf. Mede mogelijk gemaakt door alle mensen die hier dag en nacht met mij aan werken. Dat maakt mij trots en dankbaar, maar nog lang niet klaar.
Eind 2024 willen we een woonlocatie in Zwolle realiseren. Zodat ook de mensen die niet thuis kunnen blijven wonen, de beste zorg kunnen ontvangen voor een betere kwaliteit van leven.